Schilderwerken EXterieur

Buitenschilderwerken aan uw ramen, deuren, terras, hekwerk, omheining, poort, op alle ondergronden. Ook om ze te beschermen tegen de elementen.

Schilderwerken exterieur

Buitenschilderwerken zijn regelmatig nodig om uw eigendom te beschermen tegen de elementen

Het klimaat, regen én zonneschijn, vocht en droogte, koude en warmte, hebben een serieuze impact op alle oppervlaktes die in contact staan met de buitenlucht. Buitenschilderwerken aan ramen, deuren, terras, hekwerk, omheining, poort enz. beschermen uw woning en eigendom tegen de elementen. Ervaring leert ons dat buitenschilderwerken best om de 5 jaar herhaald worden om een langdurige bescherming te bekomen.

AF-Schilderwerken heeft de expertise in huis om voor elke ondergrond de beste oplossing te voorzien. Voorbereiding en de beste buitenverven, inclusief de nodige technische fiches van leverancier en producent, garanderen een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Bent u aannemer in afwerking of constructie of particulier die schilderwerken wil laten uitvoeren? Aarzel niet om ons te contacteren. WIj zijn actief in de driehoek Antwerpen, Boom en Beveren.

Vraag gratis uw offerte aan

AF-Schilderwerken biedt u de mogelijkheid om onmiddelijk een gratis offerte in uw mailbox te ontvangen. Vanzelfsprekend kan u ons ook via telefoon of e-mail bereiken.

Andere diensten

01.

Interieur

Een verse verflaag is de snelste manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Muren, plafonds, schrijnwerk maken deel uit van onze binnenschilderwerken.

03.

Gevels

Gevelschilderwerken zijn noodzakelijk. Het gaat om de bescherming van uw huis, geeft een esthetische meerwaarde en bespaart kosten op de lange termijn.

04.

Kaleien

Kaleien van gevels is een oude schildertechniek waarbij we met een blokborstel een beschermende laag kalkverf aanbrengen op uw gevel.