Kaleien van gevels

Kaleien van gevels is een oude schildertechniek waarbij we met een blokborstel een beschermende laag kalkverf aanbrengen op uw gevel.

Kaleien van gevels

Kaleien is een oude techniek die tegelijk beschermt en uw woning een authentieke uitstraling geeft

Gevelschilderwerken of schilderwerken aan uw gevel zijn noodzakelijk. Het gaat om de bescherming van uw huis en bespaart kosten op de lange termijn. Het geeft ook een esthetische meerwaarde en zorgt ervoor dat uw eigendom zijn waarde blijft behouden.

Voor sommige woningen met bakstenen gevels kan kaleien een ideale oplossing zijn. Kaleien van gevels is een zeer oude schildertechniek waarbij je met een blokborstel of blokkwast een kalkverf aanbrengt op uw gevel. De kaleiverf levert een mooi, authentiek resultaat op.

Het vergt vakkennis om met kaleiverf tot een goed resultaat te komen. Kaleien is is zeer intensief werk en gebeurt manueel. Daardoor duurt het ook langer dan het schilderen met een gewone gevelverf.

Kalei is beschikbaar in potten en in verschillende RAL-kleuren, al is de keuze wel wat beperkter. Kalei kan ook zelf worden aangemaakt en samengesteld. Deze gevelverf gaat minstens 10 jaar mee.

AF-Schilderwerken voorziet vanzelfsprekend een goede voorbereiding én draagt veiligheid hoog in het vaandel. Een vaste rolstelling voor kleine werken en verankerde stellingen of steigers volgens VCA-veiligheidsnormen voor grote(re) schilderwerken kunnen van toepassing zijn.

Wij zijn actief in de driehoek Antwerpen, Boom, Beveren. Aarzel niet om ons te contacteren, zowel particulier als in onderaanneming.

Vraag gratis uw offerte aan

AF-Schilderwerken biedt u de mogelijkheid om onmiddelijk een gratis offerte in uw mailbox te ontvangen. Vanzelfsprekend kan u ons ook via telefoon of e-mail bereiken.

Andere diensten

01.

Interieur

Een verse verflaag is de snelste manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Muren, plafonds, schrijnwerk maken deel uit van onze binnenschilderwerken.

02.

Exterieur

Buitenschilderwerken aan uw ramen, deuren, terras, hekwerk, omheining, poort, op alle ondergronden. Ook om ze te beschermen tegen de elementen.

03.

Gevels

Gevelschilderwerken zijn noodzakelijk. Het gaat om de bescherming van uw huis, geeft een esthetische meerwaarde en bespaart kosten op de lange termijn.