Schilderwerken Interieur

Een verse verflaag is de snelste manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Muren, plafonds, schrijnwerk maken deel uit van onze binnenschilderwerken.

Schilderwerken interieur

Het schilderen van uw interieur, een efficiënte manier om uw woning nieuwe uitstraling te geven

Het is een natuurlijk proces dat er na verloop van tijd vegen, putjes, barsten op en in uw muren, plafonds, ramen en deuren komen. Uw interieur van een nieuwe verflaag voorzien is hiervoor een efficiënte oplossing. Een verse verflaag is ook een relatief kleine investering om uw interieur opnieuw een frisse uitstraling te geven. Uw woning zal als nieuw aanvoelen na de schilderwerken.

Wij nemen uw muren, plafonds, deuren, ramen en ander schrijnwerk, metalen ondergronden onder handen. Vanzelfsprekend nemen wij alle nodige voorbereidingsmaatregelen om een mooi afgewerkt resultaat te bekomen. Afplakken, afdekken van de ondergrond maken deel uit van onze kerntaak. Plamuren en opschuren garanderen een glad en mooi eindresultaat van uw project.

Voor alle interieur schilderwerken maken wij gebruik van de beste materialen. De kwalitatief hoogstaande verven staan voor een duurzaam resultaat. We bieden vanzelfsprekend een garantie op de schilderwerken.

AF-Schilderwerken kan uw partner zijn voor alle schilderwerken, zowel particulier als in (onder)aanneming. We bieden ook interessante onderhoudscontracten aan. Om uw interieur in een optimale conditie te houden, raden we aan om dit elke 5 à 10 jaar een nieuwe beurt te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u in de driehoek Antwerpen, Boom, Beveren interieur schilderwerken wil laten uitvoeren.

Vraag gratis uw offerte aan

AF-Schilderwerken biedt u de mogelijkheid om onmiddellijk een gratis offerte voor uw interieur in uw mailbox te ontvangen. Vanzelfsprekend kan u ons ook via telefoon of e-mail bereiken.

Andere diensten

02.

Exterieur

Buitenschilderwerken aan uw ramen, deuren, terras, hekwerk, omheining, poort, in alle materialen, ook om ze te beschermen tegen de elementen.

03.

Gevels

Gevelschilderwerken zijn noodzakelijk. Het gaat om de bescherming van uw huis, geeft een esthetische meerwaarde en bespaart kosten op de lange termijn.

04.

Kaleien

Kaleien van gevels is een oude schildertechniek waarbij we met een blokborstel een beschermende laag kalkverf aanbrengen op uw gevel.