Schilderwerken gevel

Gevelschilderwerken zijn noodzakelijk. Het gaat om de bescherming van uw huis en het geeft een esthetische meerwaarde aan uw woning en gevel. U bespaart trouwens kosten op de lange termijn.

Schilderwerken gevel

Gevelschilderwerken: schilderen van uw gevel beschermt, verfraait & bespaart

Gevelschilderwerken of schilderwerken aan uw gevel zijn jammer genoeg een noodzaak. Deze vorm van bescherming gaat u kosten besparen op lange(re) termijn.

Onze gevelverven op basis van nano-technologie gaan minstens 10 jaar mee. Uw dakgoot, dakkapel, regenafloop en andere pijpen of stukken van gevels waar je normaal niet makkelijk bij kan, worden meteen mee geschilderd met een RAL-kleur van uw keuze.

Naast het schilderen van gevels kunnen wij ook een transparante beschermende laag met hydrofuge aanbrengen.

AF-Schilderwerken voorziet vanzelfsprekend een goede voorbereiding én draagt veiligheid hoog in het vaandel. Een rolstelling voor kleine werken en verankerde stellingen of steigers voor grote(re) gevelschilderwerken kunnen van toepassing zijn.

U bent particulier of u zoekt als bedrijf een partner om werken tot een mooi einde te brengen.  Wij voeren schilderwerken uit in de driehoek Antwerpen, Boom, Beveren.

Vraag gratis uw offerte aan

AF-Schilderwerken biedt u de mogelijkheid om onmiddelijk een gratis offerte voor uw gevelschilderwerken in uw mailbox te ontvangen. Vanzelfsprekend kan u ons ook via telefoon of e-mail bereiken.

Andere diensten

01.

Interieur

Een verse verflaag is de snelste manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Muren, plafonds, schrijnwerk maken deel uit van onze binnenschilderwerken.

02.

Exterieur

Buitenschilderwerken aan uw ramen, deuren, terras, hekwerk, omheining, poort, op alle ondergronden. Ook om ze te beschermen tegen de elementen.

04.

Kaleien

Kaleien van gevels is een oude schildertechniek waarbij we met een blokborstel een beschermende laag kalkverf aanbrengen op uw gevel.