Bereken zelf uw offerte

AF-Schilderwerken voert transparantie hoog in het vaandel. Met de hulp van onze berekeningstool kan u eenvoudig de kostprijs van de schilderwerken zelf berekenen.

Vraag gratis een offerte aan

Ontvang een offerte voor uw schilderwerken direct in uw mailbox

Een essentieel aspect van onze aanpak is openheid en transparantie. Onze website biedt wat dat betreft een unieke service. Via de buttons hieronder kan u zelf een gratis offerte opmaken voor zowel binnen- als buitenschilderwerken.

Het is belangrijk om mee te geven dat de bedragen in de offerte niet bindend zijn. De offerte geeft enkel een indicatie van de kostprijs van de schilderwerken. We houden o.a. steeds rekening met 3 lagen (primer en twee toplagen) die meestal niet overal nodig zijn. Dit houdt in dat de werkelijke kostprijs van de schilderwerken in vele gevallen lager kan uitvallen. Ook belangrijk om te noteren dat het hier om schilderwerken gaat en niet om renovatiewerken. Het bijplamuren van muren zit mee in de prijs, het herbezetten niet.

Onze vertegenwoordiger zal de komende dagen vrijblijvend contact met u opnemen om uw situatie in detail te bespreken.

De offerte wordt onmiddellijk aangemaakt en via e-mail verstuurd. Kijk zeker ook uw spam-folder na.

Interieur

Schilderwerken interieur

Een verse verflaag geeft uw interieur een nieuwe uitstraling. Muren, plafonds en schrijnwerk maken deel uit van onze binnenschilderwerken.

Exterieur

Schilderwerken gevel

Gevelschilderwerken zijn noodzakelijk. Het gaat om de bescherming van uw huis, geeft een esthetische meerwaarde en bespaart kosten op de lange termijn.

Exterieur

Schilderwerken exterieur

Buitenschilderwerken op alle ondergronden van ramen, deuren, terras, hekwerk, omheining en poort. Ook om ze te beschermen tegen de elementen.

Exterieur

Kaleien van gevels

Kaleien van gevels is een oude schildertechniek waarbij we met een blokborstel een beschermende laag kalkverf aanbrengen op uw gevel.